TED KAYSERİ KOLEJİ AİLELERİ BASKETBOL KUPASI ÇOK RENKLİ GEÇTİ

‘Musical Chairs’
18 Aralık 2019
Yüz Yıl Sonra Atatürk Yeniden Kayseri’de…
25 Aralık 2019

TED Kayseri Koleji Ailesi olarak okul veli paylaşımlarını artırmak, eğlenceli ve spor dolu bir hafta sonunu  velilerimizle geçirmek için  düzenlediğimiz  TED Kayseri Koleji Aileleri Basketbol Kupası etkinliğimiz 15 Aralık 2019 Pazar günü velilerimizin yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.

Atatürk Spor Merkezi, Şahap Sicimoğlu Salonu’nda düzenlenen turnuvaya velilerimizden 8 takım katıldı. Kıyasıya mücadele ve renkli anlara sahne olan turnuvamızda velilerimiz çok eğlendi.

Okul veli işbirliğini güçlendirmek ,velilerimizi hem okulumuzla hem öğretmenlerimizle hem de birbirleriyle kaynaştırmak ve TED aidiyetini güçlendirmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz turnuvaya katılan tüm velilerimize ve turnuvayı organize eden Beden Eğitimi zümre  öğretmenlerimize teşekkür ederiz.