TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

EYP Türkiye 19. Ulusal Seçim Konferansı’ndaydık.
28 Kasım 2016
TED Okulları Bölge Müdürleri Toplantısı, TED Karabük Koleji Ev Sahipliğinde Yapıldı
29 Kasım 2016

Geleceğe ışık tutan, Başöğretmen Atatürk’ün emanetine sahip çıkıp,  eserinin üzerine imza atan, bilgiyi öğretmekten ziyade insanlığı öğreten, her şeyden önce eğitici unvanını taşıyan fedakar öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü kutlaması ve geleneksel hale getirdiğimiz plaket törenimiz için, 25 Kasım Cuma günü, Radisson Otel’de Vakıf Yönetim Kurulumuzun düzenlediği akşam yemeğinde, TED Ailesi bir araya geldi.

Okulumuzda 5. ve 10. yıllarını dolduran öğretmenlerimize şükranlarımızı sunmak adına hazırladığımız plaket törenin de öğretmenlerimize plaketleri; Vakıf Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Okul Müdürlerimiz ve Okul İdarecilerimiz tarafından verildi.

Plaket töreninin ardından sözün müzik grubuna bırakılmasıyla, öğretmenlerimiz canlı müzik eşliğinde eğlenerek günlerini coşkulu bir şekilde kutladılar.

TED Ailesi olarak, Ulu Önderimiz ve Başöğretmenimiz Atatürk’ü, eğitime hizmet etmiş tüm öğretmenlerimizi saygıyla anıyor; Öğretmenler Günü kutlamalarında emeği geçen ve katkı veren herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.