EYP Türkiye 19. Ulusal Seçim Konferansı’ndaydık.

5th GRADES’ 1st SHOW "BELIEVE IN YOURSELF"
25 Kasım 2016
TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ
28 Kasım 2016

“Bridging Gaps, Sharing Ideas, Resolving Conflicts”

EYP Türkiye 19. Ulusal Seçim Konferansı’ndaydık.

Bu sene 19.’su Robert Koleji’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Avrupa Gençlik Parlamentosu Ulusal Seçim Konefansı’na okulumuzu temsilen 6 öğrenci ve bir öğretmen ile katıldık.  23-27 Kasım 2016 tarihinde düzenlenen konferansın teması “Köprüler Kurmak, Fikir Alışverişinde Bulunmak ve Çatışmaları Çözmek” olarak belirlenmişti. Liseli ve üniversiteli gençlerin politik konularda tartışabileceği, sosyalleşebileceği ve eğlenebileceği interaktif bir platform olan Avrupa Gençlik Parlamentosu’na bu sene de Türkiye’nin en prestijli okullarından 150 öğrenci katıldı. 5 günlük konferans süresince juri tarafından izlenen ve dil becerileri ve grup çalışmasına uyum sağlamaları gibi konularda değerlendirilen öğrenciler seçilerek yurtdışındaki EYP Konferansları’na Türkiye’yi temsilen katılacaklardır. Okulumuzu temsilen programa katılan öğrencilerimiz Osman Uçan, Bilge Enç, Rana Aydoğdu, Örge Soysal, Ercan Dirim ve Sena Solmaz’ı üstün performanslarından dolayı tebrik ediyoruz.