TARİHE DOKUNDUK ve TARİHİ YAŞADIK

19 MAYIS GÜVEN, SEVİNÇ VE HAREKET GÜNÜDÜR.
19 Mayıs 2021
19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI’NIN 102. YILINI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLADIK!
21 Mayıs 2021

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 102. yılını kutlama haftası kapsamında,Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün silah arkadaşlarından  ve  Kurtuluş Savaşı’mızın önemli kahramanlarından Kazım KARABEKİR Paşa’nın kızı, Yaşayan Tarih Efsanesi Timsal KARABEKİR’le okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni, Şair Fazıl Ahmet BAHADIR’ın  18.05.2021 tarihinde okulumuzun youtube kanalından canlı olarak yaptıkları o yıllara dönük “Cumhuriyet’e Uzanan Yol”söyleşisi büyük ilgi gördü. Tarihi gerçeklerin vesikalarla belgelenip anlatıldığı program, Fazıl Ahmet BAHADIR’ın döneme ışık tutan şiirleriyle  bütünleşti. TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları olarak, Timsal KARABEKİR  Hanımefendiye ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz.