TALENTED BİLİM SERGİSİNDE

AVRUPA GENÇLİK PARLAMENTOSU 24. ULUSAL SEÇİM KONFERANSI TED KAYSERİ KOLEJİNDE TOPLANDI
17 Aralık 2019
‘Musical Chairs’
18 Aralık 2019

16 Aralık 2019 tarihinde okulumuzun Robotik Kulübü öğrencileri ile Erciyes Üniversitesine misafir olduk.Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü öğretim görevlileri ve öğrencilerinin gerçekleştirdiği ‘’ ROBOSTEmATERYAL’’ sergisini gezdik.

Sergide 5,6,7 ve 8. sınıf öğrencilerinin müfredat konularına uygun deneylerin yanı sıra kodlama uygulamalarının birçok projede nasıl uygulanabileceğini gördük.

Sergiyi hazırlayan üniversite öğrencileri ile öğrencilerimiz arasında gerçekleşen sıcak sohbet ve soru cevaplarla zaman hızlıca akıp gitti, bilim dolu ve eğlenceli dakikalar birbirini kovaladı.

Serginin gerçekleşmesinde emeği geçen Erciyes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü öğretim görevlilerine ve öğrencilerine teşekkür ederiz.