SEMİNER DÖNEMİ OKULUMUZDA YAPILAN TÖRENLE BAŞLADI

24 Haziran 2023
MEB KONTENJANINDAN ÜCRETSİZ VE BURSLU OKUYACAK ÖĞRENCİLER
5 Eylül 2023
2023-2024 Öğretim Yılı hazırlık çalışmaları,21 Ağustos Pazartesl günü okul bahçemizde öğretmenlerimizin bir araya gelmesi,toplu fotoğraf çekimi, ardından düzenlenen kahvaltı ile başladı.Program okulumuzun konferans salonunda düzenlenen açılış toplantısı ile devam etti.
Programda Türk Eğitim Derneğinin ve okulumuzun tarihçesini içeren sinevizyon gösterisine yer verildi.
Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Şaban ÖZSARIYILDIZ yapmış olduğu konuşmada ‘‘Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesi, demokrasi ve milletimizin temel değerlerine bağlı nesiller yetiştirmek okulumuzun en temel gayesidir. TED Kayseri Koleji Okulları olarak TED vizyonunu benimsemiş, misyonuna gönülden bağlı olan siz değerli yönetici ve öğretmenlerimizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum.” diyerek yeni eğitim öğretim yılında tüm TED ailesine sağlık, mutluluk ve başarı diledi.
Seminer açılış programında akademik kadromuz ve göreve yeni başlayan öğretmenlerimiz tanıtıldı.
Öğretim yılı içerisinde gerçekleştirilen etkinlikleri içeren sinevizyon gösteriminin ardından Genel Müdürümüz Sayın Arif Sırrı ŞİRİN, “Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla,gururla kutlayacağımız yeni bir öğretim yılın ilk günlerinde Türkiyemizin aydınlık geleceğine yön verecek nesiller yetiştiren TED Kayseri Kolejinin değerli akademik kadrosuyla bir arada olmanın heyecanı ve gururu içerisindeyim. Bu öğretim yılında aramıza katılan yönetici ve öğretmen arkadaşlarımıza TED ailesine hoş geldiniz diyor, oluşturacağımız sinerji ile büyük başarılara imza atacağınıza inanıyorum.06 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybeden yurttaşlarımızı rahmet ve saygıyla anıyorum. Okulumuzun amacı, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleri ışığında Atatürkçü düşünce sistemini özümsemiş, milletimizin değerlerini benimseyen,vatanını milletini seven özgüveni yüksek,laik ve demokratik cumhuriyetimize sahip çıkan; fikri hür, vicdanını hür, irfanı hür nesiller yetiştirmektir.Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor sağlık mutluluk başarı dolu bir öğretim yılı diliyorum.”dedi.
Açılış programı okul bilgilendirme sunumu ile son buldu.