Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi

OKULUMUZDA BİLİŞİM SUÇLARI VE SİBER ZORBALIK SEMİNERİ VERİLDİ
26 Şubat 2014
Ara Sınıflara Kayıt Olacak Öğrencilere Önemli Duyuru (2-7. sınıflara nakil gelmek isteyen öğrenciler)
3 Mart 2014

TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Öğretim Üyesi Prof. Dr. Figen ÇOK tarafından, okulumuz velilerine 28 Şubat 2014 Cuma günü saat 16.00’da “Günümüzde Çocuklar ve Ergenler” konulu seminer verildi.
Prof. Dr. Figen ÇOK; öğrencilerimizin ve ailelerimizin iletişimlerini kuvvetlendirmek adına çocukluk; yaşamın başlangıcı, ergenlik: yaşamın ikinci on yılı, genel küresel değişimler, sanal dünya ve etkileri, çocuk ve ergenle iletişim gibi konularda okulumuz velilerini bilgilendirdi ve velilerimizin merak ettiği soruları cevaplandırdı.
Seminer sonunda velilerimiz adına, okul aile birliği temsilcilerimiz Prof. Dr. Figen ÇOK’ a teşekkürlerimizin bir ifadesi olan çiçeği sundular.