OKULUMUZDA BİLİŞİM SUÇLARI VE SİBER ZORBALIK SEMİNERİ VERİLDİ

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER
26 Şubat 2014
Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi
28 Şubat 2014

Okulumuz rehberlik servisi koordinatörlüğünde 25.02.2014 Salı günü ,11-B sınıfı öğrencilerimizden  Boğaçhan ŞERBETÇİOĞLU, Uğur AKPINAR, Pelin MOLU ve Deniz ASLAN 10. Sınıf öğrencilerimize “Bilişim Suçları ve Siber Zorbalık” semineri verdi.

Sunumda,internet kullanımının hayatımızın bir parçası olduğu fakat bu kullanımın yasal sakıncalarını ve internetin fazla kullanılmasının öğrencilerimize zarar verdiği aktarıldı. Bunların yanı sıra siber suç türleri, TCK’da bilişim suçları ile ilgili maddeler, bilişim suçu istatistikleri, siber zorbalıkla mücadele ve korunma yolları anlatıldı. Öğrencilerimize  bu güzel sunum ve paylaşımlar için  teşekkür ediyoruz.