“PAYLAŞMAK CÖMERTLİKTİR” KERMESİMİZ AMACINA ULAŞTI

"Kibarlık Budalası" Tiyatro ve Resim Sergisi
2 Haziran 2016
Live it learn it in Cappadocia
3 Haziran 2016

Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü tarafından yardıma ihtiyaç duyan aileler yararına düzenlenen kermesten elde edilen gelirin bir kısmı Şehit Üsteğmen Ümit Beken İlkokulu’ndaki 40 aileye ramazan paketi olarak ulaştırılırken, diğer bir kısmı da Şehitler ve Gaziler Derneğine bağışlandı. Kermese katkıda bulunan öğrencilerimiz ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğretmenlerimiz, önce Şehit Üsteğmen Ümit Beken İlkokulundaki yardıma ihtiyaç duyan ailelere hazırlatılan paketleri ulaştırmış, sonrasında ise Şehitler ve Gaziler Derneği’ni ziyaret ederek şehit ailelerine ulaştırılmak üzere para bağışı yapmıştır. Emeği geçen tüm yöneticilerimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.