Live it learn it in Cappadocia

“PAYLAŞMAK CÖMERTLİKTİR” KERMESİMİZ AMACINA ULAŞTI
3 Haziran 2016
TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ORTAOKULU HUZUREVİNDE
3 Haziran 2016

5.sınıf öğrencilerimizle İngilizce konuşmayı hedeflediğimiz ‘Live It Learn It in Cappadocia’ adlı gezimiz 2 Haziran 2016 Perşembe günü İngilizce Öğretmenlerimiz eşliğinde keyifli bir şekilde gerçekleştirildi. Gezimiz otobüste oynanan İngilizce oyunlarla başladı.Öğrencilerimiz; Delbent Vadisi, Hayal Vadisi, Paşabağ, Zelve Açık Hava Müzesi ve Göreme Açık Hava Müzesini rehberlerimizin İngilizce anlatımlarıyla gezmenin büyüsüne kapılırken, Avanos’ta bu kez de İngilizce konuşarak asma köprüden yürümenin keyfine vardılar. Son olarak Çavuşin Seramik atölyesinde seramik yapımını dinleyip birebir gözlemleme fırsatı yakaladılar. Gezi esnasında öğrencilerimiz merak ettikleri soruları rehberlerimize İngilizce yönelttiler. Gezimiz dönüş yolunda otobüste İngilizce oyunlarla son bulmuştur.