ORTAOKUL VE LİSE ÖĞRENCİLERİ ÖĞRENCİ MECLİS BAŞKANLIĞI İÇİN SEÇİMİNİ YAPTI

19 Ekim 2016
ORTAOKUL VE LİSE MECLİS BAŞKANLARIMIZI OKUL MÜDÜRÜMÜZ TEBRİK ETTİ
19 Ekim 2016

Ortaokul Öğrenci Meclis Üyeliği için ATATÜRK’ÜN EVLATLARI,TED’İN  ATEŞİ  ve ATATÜRK’ÜN GENÇLERİ  adıyla üç grup seçimlere aday oldu. Seçimler, demokratik ve adil bir ortamda gerçekleşti. Aday olan öğrenciler propagandalarını gerek afişle gerekse hazırladıkları pankartlarla görsel olarak arkadaşlarına sundular. Aynı zamanda sınıflarda arkadaşlarına seslenerek faaliyet planlarını anlattılar. Oldukça etkili bir seçim propagandası yapmış oldular.

18 Ekim  2016 tarihinde gerçekleştirilen seçimler sonucunda ‘ATATÜRK ‘ÜN EVLATLARI’ adlı grup 246  oy alarak  seçilmiştir.

OKUL  MECLİSİ  BAŞKANI VE YÖNETİM  KURULU LİSTESİ

GÖREVİ SINIF/ŞUBE ADI VE SOYADI
1- Okul Başkanı 8/E AHMET UTKU AÇIKGÖZ
2- Basın-Yayın Birimi Başkanı 5/C EFE VELİBAŞOĞLU
3- Öğrenci Sorunları Birimi Başkanı 7/B FETHİ BAYGIN
4- Kültürel-Sanatsal Etkinlikler Birimi Başkanı 8/C M.EFE İLHAN
 5- Sportif Etkinlikler Birimi Başkanı 7/A KEREM AYDOGDU
6- Okul İçi İlişkiler Birimi Başkanı 6/A EREN İNDAP

Lise öğrencilerimizle de demokrasi kültürünü geliştirmek ve oy kullanma bilincini arttırmak için okul meclis temsilcisi seçimi yapıldı. Öğrenci Temsilciliğine adaylığını koyan öğrencilerimiz, afişlerle, sınıfları gezerek ve sınıf temsilciliği toplantısında söz alarak kendilerini ifade ettiler. Bu süre zarfında öğrencilerimize nasıl oy kullanacakları anlatıldı. Oy kullanmanın ve ileride bilinçli bir seçmen olmanın önemi vurgulandı. 10. Sınıf öğrencilerimizden Kaan ÖZ ve yine 10. Sınıf öğrencilerimizden Pelinsu ÜSTÜNDAĞ’ın aday olduğu bu seçimde adaylar, birbirlerine centilmence davrandıkları ve seçim boyunca olgun davranışlar sergiledikleri için takdir kazandılar. 18 Ekim Salı günü yapılan seçimde, öğrencilerimiz seçim havasını uygulamalı olarak yaşadılar. Heyecanlı seçim sonrası Kaan ÖZ, oy çokluğuyla Öğrenci Temsilcisi oldu. Başarılar diliyoruz.

OKUL ÖĞRENCİ MECLİSİ BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU LİSTESİ

GÖREVİ ADI VE SOYADI