OKULUMUZDA SİBER ZORBALIK SEMİNERİ DÜZENLENMİŞTİR

PROF DR FİGEN ÇOK TARAFINDAN TED KAYSERİ KOLEJİ VELİLERİNE "ÇOCUKLAR ERGENLER, ANNE VE BABALAR" KONULU SEMİNER VERİLMESİ PLANLANMIŞTIR
20 Aralık 2013
İNGİLİZCE DERSLERİNDE CLASSDOJO KULLANIYORUZ
24 Aralık 2013

Değerler Eğitimi çalışmaları doğrultusunda bu ayın konusu olan “Siber Zorbalık” ile ilgili 25 Aralık 2013 Çarşamba günü okulumuz konferans salonunda 5., 6., 7. ve 8. sınıf öğrencilerine “Güvenli İnternet Kullanımı” konulu seminer düzenlenmiştir. Kayseri Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubede görevli polis memurları öğrencilerimizle güvenli internet kullanımı, siber zorbalık, sosyal paylaşım ağlarında dikkat edilmesi gereken konular vb. hakkında paylaşımlarda bulunmuşlardır.

Katkılarından dolayı emeği geçen polis memurlarına ve ilgili katılımları için öğrencilerimize teşekkür ederiz.