OKULUMUZDA ACİL DURUM TATBİKATI YAPILDI

DÜNYACA ÜNLÜ KEMAN VİRTÜÖZÜ PROF. DR CİHAT AŞKIN OKULUMUZDA
23 Şubat 2016
DÜNYACA ÜNLÜ KEMAN VİRTÜÖZÜ PROF. DR CİHAT AŞKIN VE CAKA ORKESTRASI DİNLEYİCİLERİ BÜYÜLEDİ
23 Şubat 2016

Okulların afetlere dirençli kurumlar haline gelmesi, öğrenci ve çalışanların fiziksel olarak korunması, güvenlik kültürü oluşturulması için 22.02.2016 Pazartesi günü, Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından okulumuzda tatbikat yapıldı.
İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri; öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve personelimize acil durumlarda neler yapılması gerektiği ile ilgili bilgiler verdi. Bilgilendirme sonrasında bir de yangın tatbikatı gerçekleştirildi. Öğrencilere okulda herhangi bir acil durum çıktığında neler yapmaları gerektiği anlatıldı. Daha sonra okul bahçesinde çıkan yangına nasıl müdahale edileceği ve yangın esnasında neler yapılması gerektiği uygulamalı olarak gösterildi. İtfaiye Daire Başkanlığı görevlilerinin acil durumlarda kullandığı ekipmanlar öğrencilere tanıtıldı.
Okul personelimiz ve öğrencilerimize yönelik yapılan bu etkinlikte bizlere yardım ve desteklerini esirgemeyen, Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve personeline teşekkür ederiz…