Okulumuz 3.kez e-Twinning Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

5.Sınıf İngilizce Veli Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
16 Ocak 2017
YÜZME YARIŞMALARINDA KAYSERİ ŞAMPİYONLUĞU
16 Ocak 2017

2015-2016 eğitim-öğretim yılında 3. ve 4. Sınıflardan 12 öğrencimizin katılımıyla ve İngilizce Öğretmenlerimiz Zuhal YILDIRIM ve Ebru HATO rehberliğinde Yunanistan,Finlandiya,İtalya,Bulgaristan,Polonya ve Romanya’dan ortak okullarla yürütülen eTwinning  projemiz ‘Secret European Treasures’  Ulusal ve Avrupa kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir.

2016 yılı etwinning faaliyeti çalışmaları kapsamında 798 proje incelenmiş,175 proje arasında Kayseri’den  proje yürüten tüm okullar içinde sadece okulumuz Avrupa kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Aynı zamanda 2014-2015 eğitim öğretim yılında İngilizce öğretmenlerimiz rehberliğinde yürütülen “At the Heart of Learning”projesiyle de Türkiye Ulusal Destek Servisi tarafından 2. Kez Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir. Bu projenin Avrupa Kalite Etiketi okul levhası İl Milli Eğitim müdürümüz sayın Osman Elmalı tarafından proje rehber öğretmenimize makamında takdim edilmiştir.

Bu ödülü almamızda emeği geçen ve özveriyle çalışan öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.