5.Sınıf İngilizce Veli Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

5. sınıflarımızın ikinci İngilizce gösterisi “HEALTH IS WEALTH”
16 Ocak 2017
Okulumuz 3.kez e-Twinning Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.
16 Ocak 2017

10 Ocak Salı günü saat 17:00’da okulumuzun konferans salonunda 5. Sınıfların İngilizce Veli bilgilendirme toplantısı yapılmış olup, toplantıya 5. Sınıf öğrencilerimizin velileri katılmışlardır.

Toplantıda; 5. sınıf İngilizce ders müfredatı, öğretim için derslerde kullanılan kaynaklar ve ekstra uygulamalar hakkında bilgilendirme yapılmış ve gelecek dönem öğrencilerimizin katılacağı Cambridge Flyers ve TOEFL Primary sınavları için nasıl bir hazırlık yapılacağı açıklanmıştır. Ardından, dönem boyunca yapılan sınıf içi etkinlikler ve çalışmalar fotoğraflarla sergilenmiş, öğrencilerimizin İngilizce’yi ders içerisinde aktif olarak nasıl kullandıkları videolar ile gösterilmiştir.

Katılımlarından dolayı velilerimize ve emeği geçen 5.sınıf İngilizce öğretmenlerimiz Fatma BAYSAL, Tülin GÜRBÜZ ÖZKAN ve İlmiye KARAKİMSELİ’ye teşekkürlerimizi sunuyoruz.