Okul Öncesi- 1.Sınıf Öğrenci ve Velilerimizle Tanışma Etkinliğimizi Gerçekleştirdik.

ANASINIFLAR VE 1.SINIFLAR UYUM HAFTASI İNGİLİZCE ÇALIŞMALAR
21 Eylül 2015
TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ’NİN AYDINLIK MEŞALESİNİ 50 YILDIR BÜYÜK BİR GURURLA TAŞIYAN OKULLARIMIZDA 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAŞLADI…
28 Eylül 2015

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Okul Öncesi ve İlkokul 1. sınıflara devam edecek öğrencilerimiz için tanışma etkinliğimizi Okulumuz bahçesinde gerçekleştirdik.
Tanışma etkinliği programı kapsamında okula gelen öğrencilerimiz için özel “Hoş geldin” etkinlikleri düzenledik. Öğrencilerimizi; hediyeler, pamuk şekerler, Hacivat-Karagöz gösterisi ve çeşitli oyunlar ile karşıladık. İlk gün heyecanlarını yatıştırmak; veli, öğretmen ve öğrenciler arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla öğrencilerimiz ile velilerimize pasta ve içecek ikramlarında bulunduk.
İdarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve uzman psikologlarımız, okula yeni başlayan öğrencilerimizin arkadaşlarıyla kaynaşmaları ve okul ortamına adapte olmaları konusunda destek oldular.