Öğrencilerimizin TEOG Başarısını Kutluyoruz

5.sınıf öğrencilerimizden ingilizce etkinlik
7 Aralık 2015
Türk Eğitim Derneği Tam Eğitim Bursu Sınavı (TEB) 5 Mart’ta Yapılacak!
10 Aralık 2015

2015-2016 Öğretim Yılı 25-26 Kasım tarihlerinde yapılan TEOG Sınavı sonrası 8.sınıf öğrencilerimizin göstermiş oldukları başarıyı kutlamak, sınav sürecinde yaşadıkları yorgunluğu ve stresi azaltmak, 2.ortak sınav hazırlığında motivasyonu arttırmak amacıyla Ortaokul Müdürümüz Sayın Arif Sırrı ŞİRİN, Müdür Yardımcılarımız, Rehber Öğretmenimiz ve 8.Sınıf Öğretmenlerimizin katılımıyla okulumuz spor salonunda “1.TEOG PASTASI” kesildi.

Törende Okul Müdürü Arif Sırrı ŞİRİN, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize 1. Ortak sınavdaki başarıdan dolayı teşekkür ederek 2. sınavda başarımızın katlanarak artması temennisinde bulundu.

Sınava katılan tüm öğrencilerimizi, emeği geçen değerli öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi yürekten kutluyor, 2.TEOG sınavında şimdiden başarılar diliyoruz.