“ O” HER ZAMAN YÜREĞİMİZDE…

Diyabetin Farkında Olun
10 Kasım 2016
10. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ YGA (YOUNG GURU ACADEMY) GENÇ LİDERLER PROGRAMI ZİRVESİNE KATILMAYA HAK KAZANDI
11 Kasım 2016

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK, ebediyete intikal edişinin 78. Yılında muhteşem bir törenle anıldı. Senaryosuyla, dekorlarıyla, kostümleriyle ve müzikleriyle takdirleri toplayan program duygulu anlara sahne oldu.

Katılımın oldukça yoğun olduğu etkinliğe; Milli Eğitim Bakanlığı Maarif Müfettişleri de katıldı. Anma programı izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Programda görev alan ve programı izleyen öğrencilerin “Ata”larının gösterdiği yolda yürüyeceklerine olan inanç ve kararlılıkları törene ayrı bir renk ve heyecan kattı.

Ayrıca okulumuzun sosyal medya hesaplarında bir ilk olarak 10 Kasım 2016 Atatürk’ü Anma Programı canlı olarak yayınlandı.