LİSELERARASI  BASKETBOL ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

VAKIFLAR HAFTASI ETKİNLİĞİNİ COŞKUYLA KUTLADIK.
15 Mayıs 2015
GELENEKSEL LİSELER ARASI MATEMATİK  BAŞARIMIZ…
18 Mayıs 2015

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında “Kocasinan İlçesi Liseler arası Basketbol Şenliği”  12-14 Mayıs 2015 tarihlerinde  okulumuz spor salonunda düzenlendi.
Müsabakalar oldukça heyecanlı  ve çekişmeli geçti. Müsabakanın finali 14 Mayıs 2015 Perşembe günü  Sami Yangın Anadolu Lisesi basketbol takımı ve okul takımımız arasında yapıldı. Başa baş giden ve heyecan dolu geçen müsabakanın galibi okul takımımız oldu. Tribünlerde her iki takımın taraftarları  şenliğe yakışır bir şekilde takımlarını  birlikte destekledi.
Şenlik sonucunda ;

1. TED Kayseri Koleji Özel Lisesi
  2. Sami Yangın Anadolu Lisesi
  3. İMKB İmam Hatip Anadolu Lisesi oldu.

Basketbol Şenliğimizi düzenleyen Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Tuğba YOKSUL ve Atilla BOZDAĞ’a , şenliğe  katılan tüm okullara, sporculara ve öğretmenlere  teşekkür ediyoruz.