KAYAK KURSU DUYURUSU

2020 KARŞILIKSIZ TAM EĞİTİM BURSU SINAV DUYURUSU
7 Ocak 2020

Sayın Velimiz

TED Kayseri Koleji Kış Spor Okulumuz kış sezonunda cumartesi günübirlik kayak-snowboard eğitimi ve sömestr tatilinde de iki dönem kayak kampı düzenlenmeyi planlamaktadır.

TED Kayseri Koleji Beden Eğitim Öğretmeni ve Kayak Antrenörü Tuğba YOKSUL’un  gözlemci ve eğitmen  olarak katılacağı kursta sorumluluk Zümrüt Spor Kulübü’ne ait olup eğitim dahil tüm hizmetlerde Zümrüt  Spor Kulübü tarafından verilecektir.

Kurs programı  cumartesi günleri ve sömestr tatilinde  aşağıda belirtilen takvim doğrultusunda planlanmıştır.

GÜNÜBİRLİK  KURS TAKVİMİ

11 OCAK 2020 CUMARTESİ
08 ŞUBAT 2020 CUMARTESİ
15 ŞUBAT 2020 CUMARTESİ
22 ŞUBAT 2020 CUMARTESİ
29 ŞUBAT 2020 CUMARTESİ
07 MART 2020 CUMARTESİ

SÖMESTRE BİRİNCİ DÖNEM
20-24 OCAK 2020 ( BEŞ GÜN)

SÖMESTRE İKİNCİ DÖNEM
27- 31 OCAK 2020 ( BEŞ GÜN)

• Günübirlik ve sömestre eğitim kurslarımız, kayak kursumuza 10 kişi, snowboard kursumuza 10 kişi başvurduğu takdirde yapılacaktır.
  • Eğitimler, öğrencilerin yaş ve seviyeleri göz önüne alınarak gruplara ayrılarak uygulanacaktır. Gruplarda en az 10 en çok 12 öğrenci olacaktır.
  • Cumartesi günleri ve Sömestr tatilinde her gün saat 09.00’da okul bahçesinde toplanarak servislerle Erciyes Dağı eğitim pistine hareket edilecektir. Dönüşte öğrencilerimiz servislerle evlerine  bırakılacaktır
  • Ulaşım Mini Tur firmasıyla yapılacak olup servisler kış şartlarına uygun ve Türsab belgelidir.
  • Eğitim Tekir Kapı –Hisarcık Kapı Bölgesinde yapılacaktır.

KURS ÜCRETLERİ

CUMARTESİ İÇİN:  KAYAK VEYA SNOWBOARD TAKIMI OLAN: 170  TL

KAYAK  VEYA SNOWBOARD TAKIMI OLMAYAN : 200 TL

SÖMESTRE İÇİN : KAYAK VEYA SNOWBOARD TAKIMI OLAN: 1100 TL

KAYAK  VEYA SNOWBOARD TAKIMI OLMAYAN : 1200 TL

Ücrete dahil hizmetler:

Ulaşım,Yemek,,Gözetmen Öğretmen,,Kayak Öğretmeni ,Yardımcı öğretmen, SkiPass( Telesiyej-Gondol-Yürüyen Bant), Kayak takımı (  Kayak ya da snowboard-Ayakkabı-Baton),Kask

KURS KAYITLARI:

Kurs ücreti okulumuzun muhasebe birimine  nakit olarak yapılacaktır.( Kredi kartı ile ödeme alınmayacaktır.)

BAŞVURULAR:

• Cumartesi günü için Cuma saat 12:00 ‘a kadar kayıt yaptırılacaktır.
  • Sömestr tatili kayak kampı için 16 Ocak 2020 Perşembe günü saat 12:00’a kadar kayıt yaptırılacaktır.

BİLGİ VE İLETİŞİM: Atatürk Spor Merkezi Sorumlusu Tuğba YOKSUL ile  2306060-134’den  iletişime geçilecektir