2020 KARŞILIKSIZ TAM EĞİTİM BURSU SINAV DUYURUSU

TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ

2020 KARŞILIKSIZ TAM EĞİTİM BURSU

SINAV DUYURUSU

SINAV BAŞVURULARI :  23 ARALIK 2019  –  07 ŞUBAT 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Katılmak isteyen öğrenciler   www.ted.org.tr  ve http://burs.ted.org.tr/burs-basvurusu/basvuru-formu/ adresinden online olarak başvuru yapabilirler, veya TED Kayseri Koleji Vakfı Okullarına gelerek okul yöneticileri yardımıyla bilgisayar ortamında   başvuru yapabilirler.

SINAV TARİHİ : 22 ŞUBAT 2020 Cumartesi  SAAT:10:00

SINAV YERİ     : TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları

ADRESİ              : Fevzi Çakmak Mh. Fevzi Çakmak Cd.  No: 12   Kocasinan/ KAYSERİ

WEB ADRES    :  www.tedkayseri.k12.tr

TAM EĞİTİM BURSU

Bursun kapsamı : Tam Eğitim Bursu Öğrencilerin ,lise öğrenimlerinin sonuna kadar eğitim, yemek, giyim giderlerinin, kitap-kırtasiye  harcamalarının ve cep harçlıklarının karşılanmasını içeren kapsamlı bir burstur.

SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERDE ARANACAK KRİTERLER

• T.C. vatandaşı olması,
  • Öğrencinin 2019-2020 öğretim yılında İlkokul 4. sınıf  veya Ortaokul  5.sınıfa  devam ediyor olması,
  • Öğrencinin en son bitirdiği sınıfa ait yıl sonu karnesinde not  ortalamasının 85-100 aralığında Olması,
  • Öğrencinin ekonomik koşulları itibariyle maddi desteğe kesinlikle ihtiyaç  duyması. (Ailenin aylık toplam geliri en fazla 4500TL olabilir.)
  • Kayseri genelinde yer alan resmi/özel ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin  tamamı başvurabilir. Bu okullar dilediği kadar öğrenciyi sınavımıza  yönlendirebilir.

Önemli Not: Türk Eğitim Derneğine bağlı  okullarda öğrenimini  sürdüren  öğrenciler sınava alınmayacaklardır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ GENEL MERKEZİ /ANKARA

Bilgi için : 0312 939 50 00      TED KAYSERİ KOLEJİ : 0 (352) 230 60 60  135 -155-185-196

e-mail adres : [email protected]