İnteraktif Kariyer Atölyelerimizden Ekonomi ve Uluslararası Ticaret Oturumu Öğrencilerimizin Yoğun İlgisi İle Tamamlandı.

Yüz Yıl Sonra Atatürk Yeniden Kayseri’de…
25 Aralık 2019
ÖĞRENCİMİZE FAİR-PLAY ÖDÜLÜ
30 Aralık 2019

Okulumuz PDR Servisi tarafından, kariyer planlamalarında öğrencilerimize yardımcı olmak amacıyla düzenlenen “İnteraktif Kariyer Atölyeleri”nde, alanında uzman konuklarımız öğrencilerimizi bilgilendirerek sorularını yanıtlamaya devam ediyor.

Program kapsamında 24 Aralık 2019 Salı günü, İnteraktif Kariyer Atölyeleri etkinliği 4.oturumu gerçekleştirildi.

Programın başında atölyemizin konuğu Prof. Dr. Erk HACIHASANOĞLU, PDR Uzmanımız Pınar OTÇIKIN tarafından öğrencilerimize tanıtıldı. Prof.Dr. Erk HACIHASANOĞLU; Ekonomi ve finans hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi, kıymetli tecrübelerini aktardı. Kendi kariyer planlaması hakkında paylaşımlar yaparak, tutkuyla ve istekle yapacağı mesleği seçmenin insan hayatına olan olumlu etkilerine vurgu yaptı.

Atölye çalışmamız, öğrencilerimizi sorularının cevaplanması ile tamamlandı.

İnteraktif Kariyer Atölyeleri 4. Oturum etkinliğine katkılarından dolayı Sayın Erk HACIHASANOĞLU’na teşekkür ederiz.