İLKOKUL AKRAN VE SİBER ZORBALIĞA KARŞI…

TEOG Sınavı Tatil Duyurusu
20 Kasım 2015
AVRUPA GENÇLİK PARLAMENTOSU 18.SEÇİM KONFERANSI TED KAYSERİ KOLEJİ FARKIYLA İLK KEZ KAYSERİ’DE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR
21 Kasım 2015

Akran ve siber zorbalık durumlarıyla çocuklarımız son dönemlerde daha fazla karşı karşıya kalmaktadır. Bu doğrultuda 3.sınıf öğrencilerimize İlkokul Rehber Öğretmeni Zerrin Çekiç Hacıeminoğlu arkadaşlık ilişkileri doğru şekilde nasıl kurulmalı, çocuklarımız bunun için neler yapmalılar, neleri yaparlarsa arkadaşlarıyla iyi ilişkiler geliştirirler; fiziksel, sözlü, psikolojik, cinsel ve siber zorbalık ne demektir; bu konuları ele alan sınıf rehberliği düzenlemiştir.
Öğrencilerimize bu konuları içeren bilgiler verilmiş, video izletilmiş ve zorbalığın olumlu olmayan hallerini gösteren canlandırmalar yaptırılmıştır. Böylelikle öğrencilerimiz hem eğlenmiş ve hem de bu konuya karşı duyarlı hale gelmeye başlamıştır.