İKİNCİ YABANCI DİLDE ÜLKE MAKET YARIŞMASINA ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZİN BÜYÜK İLGİSİ

11. VE 12. SINIFLAR MEŞALE DERS ÇALIŞMA VE SORU ÇÖZÜM KAMPLARIMIZIN 13.’SÜNÜ DÜZENLEDİK
20 Aralık 2017
TED Yönetim Kurulu Başkanları ve Kurucu Temsilcileri Toplantısı Gerçekleştirildi
20 Aralık 2017

Türkiye genelinde ortaokullarda öğrenim gören öğrencilere yönelik öğrendikleri ikinci yabancı dilde farklı kültürler arasında bağlantı kurmalarını, yabancı dil bilgilerini kullanarak duygu ve düşüncelerini ifade edebilmeleri amacıyla düzenlenen “Ülke Maket Yarışmasına” 5.,6.,7. ve 8.sınıf öğrencilerimiz  büyük ilgi gösterdiler.

Öğrencilerimiz hayali ya da var olan bir ülkeye ait maketler hazırlayarak maketlerini Almanca ikinci yabancı dilde tanıtıp video sunumlarını büyük bir özenle hazırladılar.

Yabancı dil bilgi ve becerisinin önemini kavramış, uluslararası işbirliğine değer veren, üç dil üç insan felsefesiyle hareket eden okulumuzda; her biri geleceğin umudu olan öğrencilerimizle, Almanca öğrenmenin ve öğrendiklerimizi sunabilmenin tadını çıkarıyor, yarışmaya katılan öğrencilerimize başarılar diliyoruz.