HIGH SCHOOL DEBATE SHOW

10.Sınıf Öğrencilerimiz Meslekler ve YKS Puan Türleri Hakkında Bilgilendirildi
3 Mart 2020
2019-2020 Öğretim Yılı TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Liseye Geçiş Töreni ve Liseye Merhaba Balosu
6 Mart 2020

Her yıl Lise İngilizce Münazara Kulübü tarafından hazırlanmakta olan İngilizce münazara gösteri maçımız, bu yıl da “Putting everything aside and leaving our earth to move to the red planet? Or doing our very best and saving our world?” (Her şeyimizi burada evimiz dünyada bırakıp, Mars’ta yaşamak mı? Ya da, elimizden gelenin en iyisini yapıp dünyayı koruyup kurtarmak mı?) konusu ile veli ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.  9-10 ve 11. sınıf öğrencilerimizin görev almış olduğu münazara gösterisi ve yine münazara öğrencilerimizin oluşturduğu orkestra ve seslendirdikleri şarkılar büyük beğeniyle izlenmiştir.