HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ ETKİNLİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ORTAOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM SINAV TAKVİMİ
8 Ekim 2015
Öğrencilerimiz Dünya Çapında Geçerliliği Olan 2015 Cambridge ESOL ve IELTS Sınavlarında Üstün Başarı Göstererek Düzenlenen Muhteşem Törenle Sertifikalarını Aldılar
15 Ekim 2015

4 Ekim ‘‘Dünya Hayvanları Koruma Günü’’ kapsamında öğrencilerimize yönelik hayvan sevgisi bilincinin oluşturulması amacıyla “Hayvan Hakları ve Hayvan Sevgisi” konulu çeşitli etkinlikler düzenledik.
Hayvanlara karşı sevgi ve acıma duygularını uyandırmak, onları korumak ve haklarına saygı duyulmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz etkinlikler, öğrenci ve velilerimizden büyük beğeni topladı.
Etkinlikte; hayvanların faydaları, hayvanlara karşı nasıl davranılması gerektiği konularında çeşitli sunumlar da yapıldı.