GENÇ KIZ VOLEYBOL TAKIMIMIZ İL ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA İLİMİZDEKİ OKUL MÜDÜRLERİNE SEMİNER DÜZENLENDİ
6 Aralık 2013
GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU
6 Aralık 2013

2013-2014 Öğretim Yılı “Liseler Arası Voleybol İl Birinciliği” karşılaşmaları 44 okulun katılımıyla yapıldı.
Müsabakalarda okulumuzu temsil eden Genç Kız Voleybol Takımımız kazandığı iki maç sonrasında kendi grubundan birinci olarak çıkmayı başardı. Çeyrek final müsabakasında her iki takımın zorlu mücadelesinde  üstünlüğü ele alan  takımımız,  maçı kazandı ve yarı finale yükseldi. Yarı final karşılaşması sonucunda mağlup olan takımımız üçüncülük maçı oynamaya hak kazandı. Üçüncülük  maçında müsabakayı farklı  kazanan takımımız  İl Üçüncüsü olmayı başardı. Takımımız toplamda  6 maçtan 5 galibiyet ile ayrıldı.
Öğrencilerimizi  ve   antrenörümüz  Tuğba ÖZCAN’ı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.