FİLENİN SULTANLARI YILDIZ KIZ VOLEYBOL TAKIMIMIZ İLK MAÇINDA GALİBİYET ELDE ETTİ

Satranç Turnuvası
12 Aralık 2018
TALENTED UZAYI KEŞFEDİYOR
13 Aralık 2018

2018-2019 Öğretim Yılı Ortaokullu kızlar Kayseri Birinciliği müsabakalarında okulumuzu temsil eden Yıldız Kız Voleybol takımımız rakibini 5-3 ‘lük skorla yenerek maçı kazandı.

33 Okul takımının katıldığı müsabakalarda takımımız H grubu ilk maçında Battalgazi Selim ŞENER Ortaokulu ile oynamıştır .Rakibinin hızlı hücumlarına karşılık vererek ,ikinci sette maça ağırlığını koyarak seti kazanmıştır. Uzatma seti olan TİE-break setine  önde başlayan takımımız maçı 5-3 lük skorla kazanmıştır.

Öğrencilerimizi bu güzel galibiyetten dolayı tebrik ediyor, 4 Şubat 2019 tarihinde oynayacakları gruptan çıkma  maçında başarılar diliyoruz.