ERCİYES’TE TED RÜZGARI

21 Aralık 2017
İLKOKUL 1.SINIF ATÖLYE ÇALIŞMALARI
22 Aralık 2017

2017-2018 Öğretim yılı okullar arası kayak yarışmaları 20.12.2017 Çarşamba günü Erciyes Kayak Merkezinde yapıldı. Zorlu hava şartları altında yapılan yarışmalara okulumuzu temsilen 13  öğrencimiz  katıldı. Alp disiplini büyük slalom Genç Erkekler kategorisinde Mert DEVECİ Kayseri İkincisi , küçük bayanlar kategorisinde  Begüm ARMAĞAN  Kayseri Üçüncüsü olmuştur. Yine öğrencilerimizden Esin Berra ERKİLETLİOĞLU, Ahmet Eloğlu, Ekrem ŞAHİN, Dilay GÜLTEKİN dördüncülük ve beşincilik almıştır.

Öğrencilerimiz Bursa Uludağ kayak merkezinde   yapılacak olan Türkiye  Şampiyonasında okulumuzu ve ilimizi temsil edeceklerdir.

Kazandıkları derecelerden dolayı kayakçılarımızı ve antrenörümüzü  tebrik ediyor, Bursa Uludağ’da  yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyoruz.