TED KART’LA ALIŞ-VERİŞ DÖNEMİ BAŞLAMIŞTIR

BİR ORGAN…BİR CAN…
8 Kasım 2013

Sayın Velimiz  ;
Okulumuz yerleşke alanı içerisinde  TEDKart’la Alış-Veriş dönemi başlamıştır.
TED Kart’lar ve şifreleri öğrencilerimize ve velilerimize ulaştırılmıştır. Kaybedilmesi halinde 20,00 TL ödenerek Muhasebe Biriminden yeni kart temin edilebilir. Kaybedilen kart hesabında kalan bakiye yeni karta devredilecektir.
Kantinden alışveriş yapılabilmesi için bu kartların kullanılması zorunludur.
TEDKart, öğrencilerin para yerine kart kullanarak yaptıkları alışverişlerin otomasyonunu sağlayan sistemdir.
Kantinlerde ve okul içesindeki para operasyonlarının yapılacağı noktalarda, TEDKart sistemleri kullanılarak para sirkülasyonu ortadan kaldırılmış olur.
Sistemin Kullanımı ve Avantajları
İnternet bağlantısı olan herhangi bir yerden “tedkart.tedkayseri.k12.tr” adresine girerek öğrenciniz için para yüklemesi yapabilir, harcamalarını kontrol edebilirsiniz.
Sadece kişiye ait olan kullanıcı kodu ve şifresi ile giriş yapılabildiğinden güvenli ve anlaşılır menü yapısıyla kullanıcı dostudur.
Öğrencinize ait güncel bakiye bilgilerini takip edebilirsiniz.
Yüklenecek para miktarı menüden seçilebildiğinden yanlış ya da fazla yükleme riski bulunmaz.
Herhangi bir bankaya ait hesabınızdan yükleme yapabilirsiniz.
Sanal pos sayesinde kredi kartı bilgileriniz extra güvenliklidir.
Kendinize ait bilgileri güncelleme veya şifrenizi değiştirebilme esnekliğine sahipsiniz.
Öğrencinizin harcamalarını gün, saat, adet ve ücret detaylarıyla görebilirsiniz.
Yüklemelerinize ait gün, saat, miktar ve yükleme noktası (Web’den veya Muhasebeden) detaylarını görebilirsiniz. Böylece öğrencinizin sizin bilginiz dışındaki yüklemelerinden de haberdar olursunuz.
Öğrencinizin hangi ürünleri alıp alamayacağını veya ne miktarda alabileceğini belirleyebilirsiniz.
Günlük harcama limiti belirleyerek fazla harcamaların ve gereksiz tüketimin önüne geçersiniz.

Arif S. ŞİRİN
Genel Müdür

Not: TEDKart sistemi ile ilgili olarak 11.11.2013 tarihinde saat 16.30’ da Konferans Salonumuzda bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir. ( Tekrarı 12.11.2013 tarihinde aynı saatte yapılacaktır) 02 Aralık 2013 tarihinden itibaren Muhasebe Biriminde para yükleme alt limitleri nakit 50,00 TL ; Kredi kartı için 50,00 TL’dir.