TED KARTLA ALIŞVERİŞ BAŞLADI

21 Ekim 2013
Gezelim Öğrenelim
25 Ekim 2013

TED Kart’lar tüm personelimize ve öğrencilerimize dağıtılmıştır. Kaybedilmesi halinde 20TL ödeyerek  okulumuz muhasebe biriminden yeni bir kart temin edilebilir. Kaybedilen kart hesabında parası olan öğrenci ve personelin bakiyeleri değişmeyecektir.
Kantinden alışveriş yapılabilmesi için bu kartların kullanılması zorunludur. Tüm öğrenci, veli ve personelimize duyurulur.
TED Kart Sistemi Nedir ?
Okul içerisindeki alışveriş faaliyetlerinin tamamını elektronik olarak kontrol altına alan sistemdir.Yemekhanede ve Kantinde nakit kullanmadan TED Kart ile alışveriş yapılması öğrencilerin para taşıma külfetini ve riskini ortadan kaldırır ve  kısa teneffüs sürelerindeki alış verişler de hızlanır. Detaylı öğrenci raporları ile velilere öğrencilerin beslenme alışkanlıkları, para harcama miktar ve şekilleri hakkında bilgi verir.