YGS-LYS HAZIRLIK KURSU YAPILACAKTIR

5 Aralık 2013

YGS-LYS Hazırlık Kursu
Sayın Velimiz,
Öğrencilerimizin 2015 yılında ÖSYM tarafından uygulanacak YGS-LYS’ye hazırlamak amacıyla okulumuz tarafından 11. Sınıf öğrencilerimize hafta içi belirlenen bir günde  16.00-18.00 saatleri arasında takviye çalışmalar yapılması planlanmıştır.
Sınıflar okul deneme sınav sonuçlarındaki sıralı listeye göre oluşturulacaktır. Programımızın sürekliliği açısından devamlılık göstererek katılacak öğrencilerin, velileri tarafından aşağıdaki formun doldurarak en geç 05 Aralık 2013 Perşembe gününe kadar sınıf öğretmenlerine teslim edilmesi rica olunur.
            02 / 12 / 2013

Arif Sırrı ŞİRİN

………………………………………………………………………………………………………………………………….

TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE
                                                                                               KAYSERİ

Velisi  bulunduğum   okulunuzun  ……….. sınıfı …………… numaralı   öğrencisi
………………………………………………………. ……………………’in

11. sınıflara uygulanması planlanan takviye çalışmalarına katılmasına izin veriyorum.

Bilgilerinizi ve gereğini arz ederim.

……../ 12 / 2013
                                                                                                            Velisinin Adı-Soyadı