BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN MEHMET ÖZHASEKİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

28-29 KASIM 2013 TARİHLERİNDE OKULUMUZ TATİL EDİLECEKTİR.
27 Kasım 2013
YGS-LYS HAZIRLIK KURSU YAPILACAKTIR
3 Aralık 2013

Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet ÖZHASEKİ okulumuzun yerleşke alanına yeni yapılması planlanan binaların projeleri ile ilgili bilgi almak ve  görüş alışverişinde bulunmak üzere 27.11.2013 Çarşamba günü okulumuzu ziyaret etti.
Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ömer ÖZBAKIR, vakıf yönetim kurulu üyelerimiz, okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından oldukça sıcak bir ilgiyle karşılanan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet ÖZHASEKİ’ye öğrencilerimiz çiçek takdim etti.
Karşılamanın ardından okulumuz sosyal tesislerine geçen Sayın ÖZHASEKİ ve karşılama heyeti, burada öğrencilerimizle birlikte öğlen yemeği yedi. Yemek esnasında öğrencilerimizle sohbet eden ve onlarla hatıra fotoğrafı çektiren Sayın Mehmet ÖZHASEKİ gördüğü ilgi karşısında mutlu olduğunu ifade etti.
Yemek sonunda Sayın ÖZHASEKİ’ye, Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ömer ÖZBAKIR tarafından planlanan yeni yerleşke alanı ve düzenlemeler hakkında bilgi verildi.  Daha sonra okul yerleşke alanı gezilerek görüş alışverişinde bulunuldu.
Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet ÖZHASEKİ’ye ziyaretinden ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.