CUMHURİYET BAYRAMI RESMİ GEÇİŞ TÖRENİ

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’NIN 93.YILI BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI…
28 Ekim 2016
7. ve 8. SINIF 1.DÖNEM VELİ TOPLANTISI YAPILDI
1 Kasım 2016

Cumhuriyetle  doğan Cumhuriyetle yaşıt olan TED ailesinin TED ağacının bir dalı olarak TED Kayseri Koleji, kendine, ilkelerine, misyonuna yakışır bir şekilde Cumhuriyetimizin 93. Yılını kutladı.

Tören okul dışı kutlamalarla başladı. Yönetici, öğretmen ve öğrencilerimiz   28 Ekim Cuma günü Cumhuriyet Meydanında Ulu Önderimiz Atatürk’ün Büstüne Çelenk Koyma Törenine Bayrak ve Flama ile katıldı.

29 Ekim Cumartesi günü saat 10:00’da ise Cumhuriyet Meydanında  yapılan Valilik Programı Resmi Geçiş Töreninde okulumuzu 10. Sınıf öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve yöneticilerimiz temsil etti. Töreni İl protokolü ve vatandaşlar coşku ile izledi.

TED Ailesi kendisine teslim edilen Cumhuriyet Meşalesini gururla taşımaya devam ediyor ve edecek. Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.