ÇOKLU ZEKA VE ÇOCUKLARIMIZA YANSIMASI SEMİNERİ YAPILDI

14 Aralık 2016
TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ DÖNEM SONU ORTAK SINAVLARI
26 Aralık 2016

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları PDR Zümresi tarafından gerçekleştirilen Çocuğumla Öğreniyorum-1 Programı kapsamında, 13 Aralık 2016 tarihinde Okulumuz PDR Uzmanlarından  Zeliha AKSOY ATAŞCI tarafından ‘Çoklu Zeka ve Çocuklarımıza Yansıması ‘ konulu seminer verildi.

Okulumuz konferans salonunda yapılan seminerde  PDR uzmanımız öncelikle, geleneksel zeka anlayışının bizi öğrenme  ,yaratıcı zeka, inovasyon anlamında bizi ilerletmeyeceğine değindi. Aynı zamanda INTEL ‘ın ve PISA’nın verilerin paylaşan uzmanımız çocuklarımızın hayal kuramamasına ,en büyük hayallerin  ev sahibi ,iş sahibi olmak olduğunu bunun ötesinde büyük hayal olmadığına vurgu yaptı.

Zeka alanlarına ayrı ayrı değinen  PDR uzmanımız ,farklı zeka alanlarında olan öğrencilere nasıl yaklaşılması gerektiğine değindi.  Oldukça verimli geçen seminerin ardından velilerimiz  22 Şubat 2017  Tarihinde yapılacak olan Çocuğumla Öğreniyorum-2 programına davet edildi .