ÇOCUĞUMLA ÖĞRENİYORUM PROGRAMININ İLKİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

11. SINIF VELİLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE 2019 YKS TANITIM TOPLANTISI DÜZENLENDİ
15 Mart 2018
TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 2017-2018 ÖĞRETİM YILI 46. DÖNEM MEZUNİYET TÖRENİ
16 Mart 2018

Çocuğumla Öğreniyorum Programı kapsamında, 14 Mart 2018 tarihinde okulumuz rehber öğretmenleri Zeliha  AKSOY ve Meltem ÖZYURT tarafından ‘’Yeni Nesil Ne İstiyor” / “Ergenlik Dönemini Anlayalım” konulu seminer verildi. Seminere ilkokul, ortaokul ve lise velileri katıldı.

Seminerde yapay zeka, yeni nesil öğrencilerinin beklentileri, teknolojiyi nasıl kullandıkları, öğrencilerimizin yarattıkları algılar ve çözüm önerileriyle birlikte ergenlik dönemindeki hormonal değişimler, ergen bireyin arkadaşlık ilişkileri ve ergenlikte anne-baba tutumları  gibi konulara değinildi.  Velilerimiz de düşüncelerini paylaşarak soru-cevap şeklinde ilerleyen seminerimiz oldukça verimli geçmiştir.

Velilerimize katılımları için teşekkür ediyoruz.