11. SINIF VELİLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE 2019 YKS TANITIM TOPLANTISI DÜZENLENDİ

14 Mart Pi Günü
14 Mart 2018
ÇOCUĞUMLA ÖĞRENİYORUM PROGRAMININ İLKİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
15 Mart 2018

Akademik çalışmalar çerçevesinde okulumuz 11. Sınıf velilerimize ve öğrencilerimize 13.03.2018 Salı günü okulumuz konferans salonunda 2019 YKS, üniversite modülü, okul kursları tanıtımı yapıldı.

Genel Müdürümüz Arif Sırrı ŞİRİN’in açış konuşmasıyla başlayan toplantımız, Müdür Yardımcımız Muammer GÜNDÜZ’ün bu sene yapılan çalışmalar, değişen sınav sistemi TYT, AYT, soru dağılımı, okulumuzun gelecek yılla ilgili  planlamış olduğu kurs sistemi konularında yaptığı bilgilendirmeyle devam etti.

Velilerimizin sorularının cevaplandırılmasının ardından yeni yapılan Atatürk Spor Kompleksi  tanıtımı ve kokteyl ile  toplantı sona erdi.