Cambridge, TOEFL ve BTEC Sertifika Töreni

30 Ekim 2018
İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZİN 29 EKİM “HAPPY REPUBLIC DAY!” ETKİNLİKLERİ
2 Kasım 2018

Cambridge, TOEFL ve BTEC sertifika törenimiz 18 Ekim günü saat 17.00’de konferans salonunda kıymetli velilerimiz ve sevgili öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Törende, öncelikle  Cambridge ve TOEFL sınavları ve  geçtiğimiz yıl ilk kez 7. Sınıflarımızla uygulanan BTEC programı hakkında genel bilgilendirme yapılarak  başarı gösteren tüm öğrencilerimize katılım sertifikaları okul yöneticilerimiz ve ortaokul İngilizce öğretmenlerimiz tarafından verilmiştir.

Okulumuzda her yıl uygulanan Cambridge, TOEFL Junior ve TOEFL Primary sınavları; uluslararası geçerliliği olan, İngilizce becerilerinin seviyesini ve dilin doğru kullanımını ölçen ve sertifikalandıran sınavlardır. Okulumuz bu sınavlarda Türkiye’de ve tüm TED Okulları arasında her sene olduğu gibi büyük bir başarı sergilemiştir. 21.yy. becerilerini geliştiren bir mesleki yeterlilik programı olan BTEC uygulamasına katılan öğrencilerimiz de “BTEC Sosyal Medya” programını tamamlayarak güzel bir başarı elde ettiler. Öğrencilerimize destek veren, eğitim-öğretim aşamasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve sınava katılan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Okulumuza bu gururu yaşatan tüm öğrencilerimizi kutluyor, bu başarının mimarı olan öğretmenlerimize ve törenimize katılım gösteren velilerimize saygılarımızı sunuyoruz.