“Beauty and the Beast”

MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerlerinin 3.kademesi okulumuzda yapıldı!
19 Nisan 2017
2. TEOG, BİZ HAZIRIZ
20 Nisan 2017

18 Nisan’da Ted Kayseri Koleji lise öğrencileri İngilizce tiyatro “Beauty and the Beast”i sahneledi. Bir peri masalından esinlenen oyunda bir büyüyle canavara dönüşen prens ve küçük bir Fransız kasabasından bir kızın aşk öyküsü konu alınmaktadır. İngilizce öğretmenimiz Esra Genç’in yönettiği, ses ve ışık koordinatörlüğünü Kerem Bostancı’nın yaptığı oyunda, başrolleri 11. Sınıf öğrencilerimiz Kadir Alp Kıyak ve Rana Aydoğdu paylaştı. 11 ve 9. Sınıf öprencilerimiz Bilge Enç, Zeynep Beyaz, Atakan Akgün, Efe Dede, Ata Livdumlu, Doğa Canöz,  Yiğit Eryılmaz ve Nurşah Özbek de başarılı bir oyunculuk sergileyip izleyicinin beğenisini topladılar. Yer yer güldüren, yer yer duygulandıran tiyatro oyunu sahne performansı ve müzikleriyle hem öğretmenlerden hem de öğrencilerin beğenisini kazandı.