2. TEOG, BİZ HAZIRIZ

19 Nisan 2017
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
20 Nisan 2017

TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulu ,Rehberlik Servisi olarak TEOG sınavına sayılı günler kala 8.sınıf öğrencilerimizi hem rahatlatma hem de öğrencilerimizin  motivasyonlarını sağlamak adına  13 Nisan 2017 tarihinde ‘’hayallerimizi hedeflerimizi netleştirme’’ etkinliği gerçekleştirdik. Etkinliğimiz hava şartlarından dolayı  8.sınıfların kendi sınıf koridorlarında ,7.ve 8. Ders saatinde, öğretmenlerimizden de destek alarak, gerçekleştirdik.

Rehberlik Servinin organize etmiş olduğu  etkinlikte oldukça nitelikli vakit geçiren TEOG grubu öğrencilerimiz,  kendilerini  1 yıl, 5 yıl, 10 yıl sonra nerede gördüklerini resmettiler. Öğrencilerimiz boyalarla kendilerine verilen tualleri  diledikleri gibi  kullandılar.  Tamamlanmış  resimler daha sonra ortaokul giriş kısmına asılmıştır. Etkinliğimize destek olan  öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.