ANASINIFI VE 1.SINIFLAR İÇİN OKULA UYUM ETKİNLİKLERİ

30 Eylül 2016
12. SINIF VELİLERİMİZE YÖNELİK YGS- LYS SEMİNERİ DÜZENLENDİ
30 Eylül 2016

Yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerimizin okula daha çabuk alışıp sevmeleri için ilkokul rehber öğretmenleri Zerrin ÇEKİÇ HACIEMİNOĞLU ve Hatice Özge KEBABCIGİL, okul öncesi ve 1.sınıflarımızla oryantasyon çalışması yaptılar.

Her sınıfımızda etkinlikler düzenleyen rehberlik servisi, sınıfta oyunlarla öğrencilerin birbirlerini tanımalarını, birbirinin özelliklerini öğrenip daha çabuk kaynaşmalarını ve okulu benimsemelerini sağlamaya çalıştılar. Öğrencilerimiz, bu çalışmaya büyük bir istekle katılmışlardır.

Ayrıca, 2 Ekim 2016 Pazar günü anasınıfı ve 1. Sınıf velilerimiz için Okulumuz Konferans Salonunda ilkokul rehber öğretmenlerimiz tarafından genel veli toplantısı öncesi bilgilendirme semineri yapılacaktır.