8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE TEOG FARKINDALIK SUNUMU YAPILDI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI LİSESİ “Ders Çalışmada Farklı Yöntemler” SEMİNER DUYURUSU
30 Eylül 2016
ANASINIFI VE 1.SINIFLAR İÇİN OKULA UYUM ETKİNLİKLERİ
30 Eylül 2016

8.Sınıf öğrencilerimiz TEOG maratonuna hızlı başladı. Bu yıl 2. Kez uygulanacak olan TEOG    (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş) sınavı için 8. sınıflara TEOG bilgilendirme semineri yapıldı.8.sınıflardan sorumlu okulumuz rehber öğretmeni olan Zeliha AKSOY ATAŞCI  tarafından verilen seminerde öğrencilerimiz TEOG sınavı ile ilgili ayrıntıları öğrenmiş oldular. 30.09.2016 tarihinde okulumuz konferans salonunda yapılan sunumda öğrencilerimizde kafalarına takılan soruları sorup rehber öğretmenimizle bilgi paylaşımında  bulundular .

8.sınıf öğrencilerimizin rahatladığı,seminerde sınavın içeriği,testlerin soru sayıları ve konu  dağılımları,sınav süreci ve sonuçların açıklanması gibi bilgiler aktarıldı.