Almanca Bilgi Yarışması Büyük Heyecana Sahne Oldu

TALENTED UZAYI KEŞFEDİYOR
13 Aralık 2018
TED Kayseri Koleji, Hour of Code haritasında yerini aldı.
14 Aralık 2018

Almanya’nın eyalet sayısından Almanya bayrağının renklerine, en yüksek dağından en uzun nehrine, hangi ünlü bestecilerin ve filozofların alman olduğuna kadar birbirinden farklı ve şaşırtıcı soruların yöneltildiği bilgi yarışmamız, iki sınıf seviyesi arasında büyük çekişmeye sahne oldu.

Almanca Bilgi Yarışmasına 9. Sınıfları temsilen Hasan Ege TANRIKULU (9/A), Yağmur ÖZBAY (9/B), Mehmet Ali ALTAN (9/C), Azra DEMİR (9/D), Merve TEMTEK (9/E); 10. Sınıfları temsilen Ekrem Tan MÜLHİM (10/A), Mustafa ERDİL (10/B), Hayriye YILMAZ (10/C), Mustafa Efe İLHAN (9/C) ve Yunus Kağan AYDIN (10/D) katıldılar. Baştan sona büyük bir heyecanın yaşandığı yarışmamızda 10. Sınıf öğrencilerimiz galip gelen taraf olmuşlardır.

Teknik masada 9/E sınıfından Nilsu SALGIN, kamerada 10/A sınıfından Ahmet Utku AÇIKGÖZ ve sunuculuğunu 10/D sınıfından Gülce YILDIZ’ın üstlendiği yarışmada Almanya hakkında bilinmesi gereken genel kültür sorularının yanı sıra üç tane de sesli soru sorulmuştur.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi ve sunucularımızı kutluyor, Almanya ve Almanca konusunda öğrencilerimizi bilinçlendiren ve yüreklendiren Almanca Öğretmenimiz Onur AYDIN’a teşekkür ediyoruz.