AİLE OKULU PROGRAMI-2

BAŞARIYA BİR ADIM SINAVI
22 Aralık 2014
SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ İLE BERABERDİK…
24 Aralık 2014

Sayın Velimiz,
“Her anne baba çocuğunun sağlıklı bir şekilde yetişerek kendisine, ailesine, ülkesine, insanlığa yararlı olmasını ister. Sağlıklı, keyifli ve geliştiren bir aile ortamı oluşturmak için karı koca kendi ilişkilerinde ve çocuklarıyla ilişkilerinde nelerin farkında olmalı? Çocuğunun  başarılı olmasını bekleyen anne ve baba çocuğundan ne bekliyor?”
TED Kayseri Koleji Konferans Salonunda gerçekleştireceğimiz Rehberlik ve Psikolojik Danışman, Aile Danışmanı İzzet ÖZER’ in sunacağı  ‘Mutlu Aile Başarılı Çocuk’ konulu seminerimize katılımınızı önemle rica ederim.
Raci ÜLKE
                                                                                                                                                                              Okul Müdürü