ACCESS 7 Mezuniyet Töreni

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası
20 Aralık 2017
11. VE 12. SINIFLAR MEŞALE DERS ÇALIŞMA VE SORU ÇÖZÜM KAMPLARIMIZIN 13.’SÜNÜ DÜZENLEDİK
20 Aralık 2017

Mayıs 2016’da başladığımız, Amerika Büyük Elçiliği ve Türk Eğitim Derneği’nin ortaklaşa yürüttüğü Access 7 Projesi başarılı bir şekilde tamamlandı.

Access Mikro Burs Programı devlet okullarında okuyan başarılı ama maddi imkânları kısıtlı olan öğrencilere İngilizce öğretmeyi hedefleyen bir programdır. Öğrenciler toplamda 360 saat İngilizce dersini tamamlayarak sertifika almaya hak kazandılar.

Sertifika töreni okulumuz konferans salonunda ABD Konsolos Vekili Norman Pflanz’ın katılımıyla gerçekleşti. İngilizcenin önemini dile getiren ve TED Kayseri Koleji’nin bu programı yürüten en başarılı okullardan olduğunu vurgulayan Pflanz, öğrencileri tek tek kutlayarak sertifikaları verdi.