ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR. SAYIN CENGİZ YILMAZ’I ZİYARET ETTİK.

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI’NIN 102. YILINI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLADIK!
21 Mayıs 2021
MİLLİ SPORCUMUZ VE REKORTMEN ÖĞRENCİMİZ YİĞİT ASLAN’DAN TOKYO OLİMPİYAT BİLETİ
24 Haziran 2021

Genel Müdürümüz Arif ŞİRİN, Lise Müdürümüz Muammer GÜNDÜZ ve Okul Psikolojik Danışmanımız Merve YILMAZ, 27 Mayıs Perşembe günü Abdullah Gül Üniversitesi Rektörlüğüne yeni atanan Prof.Dr.Cengiz YILMAZ’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Genel müdürümüz Arif Sırrı ŞIRİN, okulumuzun tarihi, donanımları, öğrenci ve öğretmen kapasitesi, yenilenen kampüs olanaklarından bahsederken; Lise müdürümüz Uzaktan öğretim  sürecinde yapılan çalışmalar  ve çeşitli  sınıf seviyelerinde uyguladığımız uluslararası programlarımız hakkında bilgi verdi.
Ayrıca Birleşmiş Milletler Sürdülebilir Kalkınma Amaçları SKA eğitiminde bizlere destek veren  Rektör Yard. Prof. Dr. Erk HACIHASANOĞLU ile projenin geleceği hakkında olumlu değerlendirmelerde bulunuldu .Rektör Prof. Dr. Cengiz YILMAZ ise TED Kayseri Koleji Vakfı okullarının şehrimiz ve ülkemiz için bir değer olduğunu, gerek akademik anlamda gerekse iş hayatında TED Kayseri Koleji  mezunlarının donanımlarıyla ve birikimleriyle  farkındalıklarını her alanda hissettirdiklerinin altını çizerek  Abdullah Gül Üniversitesi olarak  yapılması planlanan  her türlü eğitim  öğretim programında çözüm ortağı olarak katkıda bulunmaktan mutluluk duyucaklarını belirtti. Abdullah Gül Üniversitesi  ile  yapılacak olan ortak çalışmalarımızın öğrencilerimizin kariyer yolculuğuna ışık tutmasını dileriz.