TED KAYSERİ KOLEJİ OKUL MÜZESİ AÇILDI

TED Kayseri Koleji Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Sayın Ömer ÖZBAKIR ‘ ın Görevde Bulunduğu 2006-2023 Yılları Arasında Vakıf Yönetim Kurulumuzun Çalışmaları
29 Mart 2023
TED KAYSERİ KOLEJİ YÖNETİM KURULU DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI
4 Nisan 2023

57 yıllık tarihimizden günümüze uzanan anılarımızla dolu olan TED Kayseri Koleji Müzesi açıldı. TED Kayseri Koleji Vakfı ailesinin büyük ilgisi ve katılımlarıyla 31 Mart 2023 tarihinde açılan müzemizin, açılış sembolü olan kurdelesi ilk mezunlarımız tarafından kesildi.

Bütün mezunları için çok büyük anlamlar ifade eden okulumuzun 57 yıllık tarihini ölümsüzleştirmek adına TED Kayseri Koleji Müzesi kurulmuştur. Müzemizde okulumuzun bütün mezunlarının isimleri yer almaktadır. Açılışı yapılan müzemiz mezun bütün öğrencilerimizin kendilerinden anılar bulabileceği tarihin tozlu raflarından günümüze kazandırılmış bir eser olma özelliği taşıyor.31 Mart 2023 tarihinde açılışı yapılan müzemiz bütün mezunlarımızın ziyaretine açılmıştır. Bu müze, TED Kayseri ailesinin en güzel anılarının yaşatıldığı 57 yıllık tarihinin tanığı, mezun ettiği ve edeceği binlerce öğrencinin simgesi olacaktır. Müzemizin okulumuza kazandırılmasında emeği geçen başta Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Sn Ömer ÖZBAKIR olmak üzere yönetim kurulu üyelerimize, Genel Müdürümüze, okul yöneticilerimize, idari ve mali işler koordinatörümüze ve emeği geçen tüm personelimize, her zaman bizlerin yanında olan büyük TED Ailesine teşekkürlerimizi sunuyoruz.


Ansolon