TED KAYSERİ KOLEJİ YÖNETİM KURULU DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

31 Mart 2023
2022-2023 ÖDÜL YÖNETMELİĞİ VAKIF YÖNETİM KURULU ÖDÜLÜ
12 Mayıs 2023

16 yıl boyunca tamamen gönüllülük esasına dayalı, büyük fedakârlıklarla okulumuza emek veren 19. Dönem Vakıf Yönetim Kurulumuza teşekkür etmek ve 20. Dönem Vakıf Yönetim Kurulumuza Yönetimin Devir teslimi için 1 Nisan Cumartesi saat 17.30’da okul konferans salonumuza tören düzenlendi.

Dile kolay tam 16 Yıl! 57 yıllık köklü bir geçmişe sahip eşsiz okulumuzun, 2006’dan bu güne her anlamda gelişimini sağlayan Kıymetli Vakıf Yönetim Kurulu Başkan ve Üyelerimizin meşalemizi yeni yönetim kuruluna devir tesliminde duygu dolu anlar yaşandı.

16 yılı,16 yılda yapılan işleri bir akşama sığdırmak imkânsızdı ama yine de arşivin tozlu raflarından çıkan fotoğraflarla hazırlanan sunumla geçmişimize küçük bir yolculuk yaparak törenimize başladık.

Zaman çabuk geçse de anılar eskimiyordu. Güzel anılar biriktirmek, güzel işler yapmak ve güzel hatırlanmak en önemli değerdi. TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Genel Müdürümüz Sayın Arif Sırrı Şirin’de Aramızda yönetim kurulumuzla en çok yaşanmışlığı olan ve 16 yıldır aynı yolda aynı hedefe yürüyen kişi olarak hem kendi hem de tüm okulumuz adına duygu ve düşüncelerini bizlerle paylaştı.

Genel Müdürümüz

Sayın Başkanım ve Yönetim Kurulu üyelerim; görev aldığınız 16 yıllık süre içerisinde, okulumuzun köklü geçmişi üzerinde, aydınlık geleceğini inşa etmeye yönelik çok önemli çalışmalar yaptınız, sizlerle birlikte bu köklü kurumun çatısı altında çalışmaktan büyük bir keyif aldığımı, onur duyduğumu ve her konuda sizlerden çok şey öğrendiğimi belirtmek isterim emekleriniz için hem kendi adıma hem de tüm TED ailesi adına teşekkürlerimi sunarım diyerek konuşmasını sonlandırdı.

16 yıllık görev süresinde hayali bile zor olan projeleri hayata geçiren, okul binalarımızın ve Atatürk Spor Kompleksimizin dünya standartlarında inşa edilmesini sağlayan, öğrencilerimizin daha modern şartlarda çağın gereklerine uygun eğitim almasını sağlayarak başkanlığı döneminde okulumuzun lise ve üniversite sınavlarında Türkiye dereceleri elde ettiği, eğitime bakışı ve modern Atatürkçü yaklaşımlarıyla bizler için her zaman rol model olan Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Sayın Ömer Özbakır konuşmalarını yapmak için davet edildi.

Başkanımız görevini layıkıyla yapmanın haklı gururunu yaşarken aynı zamanda da çocukken ilk defa adım attığı TED ailesinden ayrılacak olmanın da hüznünü yaşıyordu. Sözlerini bu bir veda değil bu bir bayrak devir teslimi bizden sonra gelecek yönetimlerin de TED Kayseri Kolejini daha ileriye taşıyacağından eminim ve her zaman kalbim sizlerle biz çok büyük bir aileyiz diyerek sonlandırırken salondaki TED ailesi tarafından ayakta alkışlandı.

Başkanımızın konuşmasının ardından 19.Dönem Vakıf Yönetim Kurulu Başkanımıza , Üyelerimize ve Vakıf Denetim Kurulu Üyemize Türk Eğitim Derneği Başkanı Sayın Selçuk Pehlivanoğlu adına plaketlerin verilmesi için sahneye Türk Eğitim Derneği Kayseri Temsilcisi Prof. Dr. Sayın Sinem Kulluk davet edildi; daha sonra da 20.Dönem Vakıf Yönetim Kurulumuz adına Sayın Şaban Özsarıyıldız da 19.Dönem yönetim kurulu başkan ve üyelerimize hediyelerini takdim etti.

Vakıf Başkanımız Prof. Dr. Sayın Ömer Özbakır da günün anısına başkanlığı süresince genel müdürlüğümüzü yapmış olan Sayın Arif Sırrı Şirin’e plaketini taktim etti. Törenimiz gelenekselleşen merdiven pozunun ardından düzenlenen iftar yemeğiyle son buldu. Bizler de TED ailesi olarak 19.Dönem yönetim kurulumuza emekleri için teşekkürlerimizi sunuyor 20.Dönem yönetim kurulumuza da başarılar diliyoruz.