Happy Teacher’s Day

Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun
22 Kasım 2019
TED KAYSERİ AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ.
26 Kasım 2019

Millet mekteplerinin açılışı ve Ulu Önder Atatürk’ün Başöğretmenliğinin kabul tarihi olan ve ülkemizde her yıl 24 Kasım’da kutlanan Öğretmenler Günü, TED Kayseri Koleji İlkokul öğrencilerimiz tarafından İngilizce derslerinde de çeşitli etkinlikler yapıldı. Öğretmenlerine İngilizce sevgi saygı ve özlemlerini dile getiren öğrencilerimiz Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü de minnetle ve özlemle andılar.

“Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır.”

(M. Kemal Atatürk)

Başöğretmenimizin ve tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun!