TED MEŞALESİ TAM EĞİTİM BURSLU ÖĞRENCİLERİMİZİN GELECEĞİNE IŞIK TUTMAYA DEVAM EDİYOR

EKO OKULLAR YILLIK EYLEM PLANI
28 Ekim 2019
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’NIN 96.YILI BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI…
30 Ekim 2019

Türk Eğitim Derneği Kayseri Temsilciliği ve okul yöneticilerimiz, Tam Eğitim Burslu öğrencilerimiz ile 24 Ekim 2019 Perşembe günü tanışma ve bilgilendirme toplantısı yaptı. Toplantıda Tam Eğitim Burslu öğrencilerimiz kendilerini tanıtarak 2019-2020 eğitim öğretim yılına dair beklentilerini  ve ihtiyaçlarını dile getirdi, aramıza yeni katılan öğrencilerimizle tanışma imkanı buldu.

TED Kayseri Temsilcisi Sn. Şaban ÖZSARIYILDIZ; Tam Eğitim Burslu Öğrencilerimize destek olmak amacıyla yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı Sayın Mehmet ERCİYES’e ve Sayın Murat KÖMÜRCÜ’ye plaket vererek teşekkürlerini iletti.

Toplantı, pasta kesimi ile tamamlandı. Her bir öğrencimize  TED Meşalesi ışığı altında başarılı bir gelecek dileriz.